Na jarenlange ervaring in de bouwsector, richtte Leon Deckers in 1994 het bedrijf ALUFIX N.V. op. Sindsdien werd er een enthousiast team uitgebouwd van ongeveer 20 werknemers. Wij zijn trots te kunnen rekenen op de diensten van monteurs en werfleiders met meer dan 25 jaar ervaring in de sector.

  ALUFIX N.V. is vooral gespecialiseerd in:

  - de plaatsing/vervanging (zonder fabricatie) van aluminium in al zijn toepassingen (ramen, deuren, gevelplaten, afwerkingen),
  - de plaatsing/vervanging (zonder fabricatie) van enkel en dubbel glas en paneelbeglazing,
  - het onderhoud en de herstelling van gevels, zowel langs de binnen- als de buitenzijde, inclusief:
  nazicht en/of herstellen van de waterdichting, vervangen en/of herstellen van glas, sandwichpanelen en aluminium plaatwerk, onderhoud van aluminium profielen, vastzetten van aluminium constructies (ramen, stijlen, leuningen, relingen, …) losgekomen door gebruik, ongeval of veroudering, installeren van door Alufix gehuurde stellingen, …

  Kwaliteit:

  De werken die U aan ALUFIX toevertrouwt, worden met de meeste zorg behandeld. De uitvoering geschiedt door ervaren monteurs onder leiding van werfleiders. Al onze werken worden gevolgd en gecontroleerd door een technisch afgevaardigde.

  Milieu:

  Om de milieu-impact van onze activiteiten te kunnen beoordelen en, indien nodig, te kunnen verbeteren, hebben wij besloten om een milieubeleid voor onze onderneming op te stellen.
  Om ons milieubeleid te sturen volgen wij het managementsysteem: EMAS.